Sur Grand Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Sur Grand Hotel

Acest hotel își întâmpină clienții în Sur (Oman).
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, aerobic și un spa.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Children's playground

Laundry

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance