La Loma Jungle Lodge And Chocolate Farm

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

La Loma Jungle Lodge And Chocolate Farm

Acest hotel își întâmpină turiștii în Insula Bastimentos și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, o bibliotecă, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.
Spațiile confortabile de cazare ale unității de cazare contribuie la o ședere plăcută. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între pescuit și călărie. Datorită unor sporturi ca canoe, snorkelling și scufundări subacvatice, hotelul îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Yoga în interior îi păstrează în formă pe clienții unității de cazare. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu terapii prin masaj.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Micul dejun și prânzul garantează savori culinare zilnic. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Internet