Selina Red Frog

Prezentare generală

Selina Red Frog

Acest hostel își întâmpină clienții în Insula Bastimentos.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, o bibliotecă, un serviciu de spălătorie, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Un telefon și WiFi (gratuit) creează confort optim. Hostelul oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de snorkelling și scufundări subacvatice. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, yoga și aerobic. Oferta de relaxare a unității de cazare cuprinde un spa și terapii prin masaj. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live.
Hostelul dispune de un restaurant și de un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Bikes available

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Air conditioning

Internet