Riande Urban Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Riande Urban Hotel

Acest hotel la plajă oferă condiții ideale atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află lângă o stradă principală, la Ciudad de Panamá.
Cele 161 de camere și camerele Junior Suite sunt împărțite pe 9 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Printre facilitățile hotelului se numără o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru bicicliști sunt disponibile locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. La acestea se adaugă o mașină de spălat și un set de călcat. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere pentru fumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă și minigolf, precum și cu plată - partide de golf și călărie. Clienților le stă la dispoziție în unitatea de cazare cu o sală de fitness și biliard și contra cost cu gimnastică și aerobic o gamă largă de activități sportive în interior. Hotelul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, hidroterapie și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Un cazinou oferă distracție și divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un pub. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între bufet, à la carte și meniu, iar seara între à la carte și meniu. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Casino

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Pets allowed

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park

Medical assistance

Cloakroom