Terranova

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Terranova

Acest hotel se află la Ciudad de Panamá, cel mai apropiat aeroport este Panama City - Tocumen Intl. (PTY).
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 60 de camere. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Există un birou. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat și cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Lift

Conference rooms

Internet