Solar Do Requeijo By Luna

Prezentare generală

Solar Do Requeijo By Luna

Locul de cazare este în Arcos de Valdevez.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, asistență medicală și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. WiFi (gratuit) le stă de asemenea la dispoziție clienților. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Apa încălzită la o temperatură plăcută în piscinele interioare și exterioare contribuie la o baie sănătoasă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună, un hamam și terapii prin masaj.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance