Casa Da Se Cathedral Suites

Prezentare generală

Casa Da Se Cathedral Suites

Acest hotel își întâmpină clienții în Coimbra.
Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
O terasă însorită invită la zăbovit. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un solariu.
Un bar stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Facilități

Altele

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Air conditioning

Internet

Medical assistance