Solar Antigo Luxury Coimbra

Prezentare generală

Solar Antigo Luxury Coimbra

Acest hotel este în Coimbra.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Servicii ca o cameră de bagaje și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Facilități

Altele

Secured parking

Shared lounge/TV area

Laundry

Air conditioning

Internet

Medical assistance