Pestana Miramare Garden & Ocean Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Pestana Miramare Garden & Ocean Hotel

Aparthotelul se află la Funchal la cca 1 km de plaja cu pietre, în centrul orașului Funchal și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 2 km. Până la aeroportul Funchal (FNC) sunt aproximativ 25 de km.
Aparthotelul oferă 13 suite și 45 de apartamente pe 6 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie și un coafor. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. În chicinetă se află un frigider, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a aparthotelului. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii anti-îmbătrânire. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la prânz și cină). Pentru preferințe speciale, aparthotelul are la dispoziție și feluri de mâncare dietetice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance