Vila Baleira Funchal

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Vila Baleira Funchal

Acest hotel la plajă pentru așteptări ridicate se află în centrul orașului Funchal, direct pe o arteră principală, la aproximativ 500 de m față de mare, pentru turiști de la plajă reprezintă un punct ideal de pornire pentru a descoperi orașul. Până la aeroportul Funchal (FNC) sunt aproximativ 3 km.
Hotelul oferă 2 Suite Junior și 72 de camere duble pe 8 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă 74 de camere de nefumători.
Zona cu piscine oferă bazine interioare și exterioare parțial încălzite. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și partide de golf. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, terapii prin masaj și solariu. Programul de divertisment cuprinde un miniclub și un cazinou.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun și cină, clienții vor găsi un bufet bogat. Alternativ, la cină există mâncăruri à la carte.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Casino

Kids' club

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance