Ap Dona Aninhas

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Ap Dona Aninhas

Acest hotel boutique, ideal pentru turiști activi și turiști care fac sport, familii și cei îndrăgostiți de natură, se află în centrul istoric al localității Viana do Castelo, la aproximativ 1,2 km de plaja publică cu nisip.
Acest hotel a fost construit de curând – în anul 2023. Hotelul cu aer condiționat cu 2 lifturi dispune de 62 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În spațiile comune este disponibil WiFi. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au un pat dublu. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). Amenajarea interioară a băii băi include un duș. Un uscător de păr, halate de baie și telefonul sunt disponibile pentru folosința zilnică. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Zona cu restaurante cuprinde o sală de mese. Restaurante tip bufet și à la carte cu aer condiționat (pentru nefumători) își pun la dispoziție oferta gastronomică. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Zilnic sunt servite un bufet cald la micul dejun și un meniu de seară. Pentru clienți poate i gătit la cerere feluri de mâncare dietetice, contra cost mai există și meniuri pentru copii. Contra cost există și băuturi nealcoolice, băuturi alcoolice și mărci proprii.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Internet