Hotel Jardim Viana

Prezentare generală

Hotel Jardim Viana

Acest hotel se află în Viana do Castelo, cel mai apropiat aeroport este Porto (OPO).
În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 20 de camere. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune este disponibil WiFi. Unitatea de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și un bideu există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și pescuit. Datorită unor sporturi ca windsurfing și canoe, unitatea de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Locul de cazare oferă prin bowling și prin o sală de fitness cu plată activități sportive în interior.
O cafenea stă la dispoziție. Micul dejun și prânzul garantează savori culinare zilnic.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Children's playground

Laundry

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance