Hotel Ora

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Ora

Acest club-resort oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află chiar în centrul localității Insula Sentosa. Până la aeroportul Singapore - Changi (SIN) sunt aproximativ 35 de km.
Cele 387 de camere, cele 35 de suite și cele 347 de camere duble sunt împărțite pe 8 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția deschisă 24 de ore din zona de primire oferă flexibilitate la sosire și plecare. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un bancomat și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un fax.
În camere se găsesc o zonă de living, o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Se găsesc de asemenea și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un CD player, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Unitatea de cazare le propune partide de golf celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include snorkelling. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Un cazinou oferă distracție și divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un pub. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Un bufet bogat la micul dejun, un prânz à la carte și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Casino

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Theatre