Oasia Resort Sentosa

Prezentare generală

Oasia Resort Sentosa

Acest resort se află în centrul localității Insula Sentosa, cel mai apropiat aeroport este Singapore - Changi (SIN) (la cca 25 de km).
Resortul cu aer condiționat cu un lift dispune de 191 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea resortului. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un proiector și un copiator.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor, o terasă oferă confort suplimentar, invitând la relaxare. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un adaptor de priză și WiFi (gratuit). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și o varietate de prosoape. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
În zilele călduroase nu trebuie să lipsească săritura în apa răcoroasă a piscinei în aer liber, în zilele mohorâte clienții pot folosi piscina acoperită. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant cu aer condiționat și un bar. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance