Yotel Singapore

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Yotel Singapore

Acest hotel se află în centrul orașului Singapore.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Hotelul oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere pentru fumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, gimnastică, aerobic și un spa.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o sală de mese. În afară de meniul fix, locul de cazare oferă și prânz și cină à la carte. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
La hotel se acceptă ca mijloc de plată MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet