Agroturisme Son Pons

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Agroturisme Son Pons

Acest hotel se află în Buger, la aproximativ 12 km de plajă.
Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 10 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini și room-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
În zona cu piscine, cu bazine acoperite și în aer liber, apa cu o concentrație sănătoasă de sare garantează o baie relaxantă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, partide de golf și călărie. Yoga în interior îi păstrează în formă pe clienții unității de cazare. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa, terapii prin masaj și un solariu.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Games room

Shops on site

Air conditioning

Internet