Alfabia Nou Agroturismo

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Alfabia Nou Agroturismo

Această casă la țară din categoria de 4 stele se află în Bunyola, la aproximativ 10 km de plajă. Cele mai apropiate conexiuni la sistemul local de transport în comun se află la o distanță de aproximativ 10 km.
Aceată unitate cu o recepție dispune de 10 camere și de 8 apartamente. Aparthotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții hotelului sunt invitați să se relaxeze în grădină. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu o cadă se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile cu plată de petrecere a timpului liber la locul de cazare includ partide de golf și călărie.
Clienții vor găsi în restaurantul cu aer condiționat mâncare bună și ospitalitate. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Laundry

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance