Allsun Hotel Illot Park

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Allsun Hotel Illot Park

Acest hotel pentru conferințe, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Cala Ratjada, la aproximativ 700 de m de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită. Cel mai apropiat aeroport este Mallorca - Palma de Mallorca (PMI), distanța este de aproximativ 73 de km.
Clienții vor găsi 82 de Suite Junior și 10 camere duble ce sunt împărțite pe două clădiri cu 3 etaje și cu lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Aparthotelul cu aer condiționat dispune de un seif, de un schimb valutar, de un spațiu cu televizor, de o sală de jocuri, de asistență medicală, de room service contra cost, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de o sală de conferințe. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. De asemenea, este pusă la dispoziție o chicinetă cu un frigider. Acces la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Aparthotelul oferă 92 de camere de nefumători.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Diverse activități sportive propuse la locul de cazare garantează distracție, ca de ex. boccia, minigolf și mers nordic, iar cu plată - ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf și călărie. Oferta de sporturi acvatice include aqua-fitness, iar contra unei taxe - canoe și scufundări subacvatice. Clienților le stă la dispoziție la hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts și contra cost cu biliard, squash, gimnastică și aerobic o gamă largă de activități sportive în interior. Aparthotelul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, hidroterapie și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și muzică live.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la prânz și cină). Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mâncare dietetice. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Laundry

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Bicycle Park

Medical assistance