Clumba

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Clumba

Hotelul la plajă se află direct pe plaja cu nisip, în centrul localității Cala Ratjada, într-un cartier dinamic - pentru turiști de la plajă- un punct de plecare ideal ca să-și cunoască mai bine locul de vacanță. Există conexiune directă la mijloacele locale de transport în comun, de asemenea, diverse baruri, restaurante și magazine se află la câțiva metri distanță de locul de cazare. Până la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 80 de km.
Clienții au la dispoziție 17 camere single și 103 camere duble într-o clădire principală cu 4 etaje și o clădire auxiliară. Acest hotel dispune de un lift și de o zonă de primire cu o recepție. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (gratuit) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf, tir cu arcul și călărie. Programul de sporturi acvatice al locului de cazare include iahting, catamaran, scufundări subacvatice și aqua-fitness. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă și gimnastică, iar contra cost o sală de fitness și biliard. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu o saună și un solariu. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun și cină, clienții vor găsi un bufet bogat. Alternativ, la cină există mâncăruri à la carte. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Bicycle Park

Medical assistance