Hotel Bellavista & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Bellavista & Spa

Până la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 70 de km.
Recepția este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă pasagerilor acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Un nivel de parcare este disponibil pentru cei ce preferă să-și ia mașina personală. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în cabine. Dotările standard din majoritatea cabinelor includ un balcon. Cabinele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Locul de cazare oferă cabine de familie și 73 de cabine de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe puntea de bronzat cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între minigolf și partide de golf. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu tenis de masă, biliard și un joc de darts, iar contra cost o sală de fitness. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii ayurvedice și solariu. Cei mici pot să se joace cum vor la miniclub.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet delicios și bogat își așteaptă pasagerii la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
În unitatea de cazare se acceptă ca mijloc de plată Visa.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Pets allowed

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance