Hsm Regana

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hsm Regana

Pentru turiști de la plajă, hotelul este un bun punct de plecare pentru a descoperi mai îndeaproape Cala Ratjada: unitatea de cazare se află în centru, la cca 5 minute de plaja cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă.
Locul de cazare își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 7 nivele cu 2 lifturi și 122 de camere de nefumători. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală și un serviciu de spălătorie. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
Spațiile confortabile de cazare ale unității de cazare contribuie la o ședere plăcută. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit).
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe lângă windsurfing, și partide de golf contra cost. Unitatea de cazare pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți.
Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.
Hotelul acceptă ca mijloace de plată Visa.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby

Medical assistance