Parque Nereida Suites Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Parque Nereida Suites Hotel

Acest aparthotel se potrivește perfect pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află la cam 800 de m de centrul localității Cala Ratjada.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile aparthotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
În camere se găsesc o zonă de living, o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Un birou și un seif și un minibar (aceasta contra cost) sunt de asemenea disponibile. Chicineta este echipată cu un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul, ceasul deșteptător și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Aparthotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf și călărie. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include o sală de fitness și tenis de masă, precum și, contra cost, biliard. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Hotelul propune multe oferte de divertisment, printre care un miniclub, muzică live și o discotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Aparthotelul acceptă ca mijloace de plată MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance