Predi Son Jaumell Hotel Rural

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Predi Son Jaumell Hotel Rural

Acest hotel ecologic, ideal pentru turiști de la plajă și cei îndrăgostiți de natură, se află la Cala Mesquida, la cam 4 km de plaja publică cu nisip. Cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături se află la cam 1 km.
Acest hotel a fost construit în anul 1685. Clienții pot să-și petreacă sejurul în ambianța plăcută a celor 24 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O facilitate a hotelului este camera de bagaje. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, la anumite ore room service contra cost, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (gratuit).
Un aparat de aer condiționat (gratuit) și încălzire reglabilă la nivel central creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat „King size”. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, ceasul deșteptător și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă cu hidromasaj, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Poate fi rezervat o cameră amenajată pentru persoanele în scaun rulant.
Complexul de piscine cu apă dulce (parțial încălzite) oferă băi plăcute și răcoritoare în zona exterioară. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan și mers nordic, precum și cu plată - tenis și partide de golf. Yoga în interior îi păstrează în formă pe clienții locului de cazare. Clienții se pot destinde în zona de relaxare (terapii prin masaj).
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese și un bar. Clienții sunt ospătați în restaurant (nefumători, à la carte, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene, mâncare fără lactoză și mâncare vegană.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Laundry

Non-smoking rooms

Air conditioning

Internet

Medical assistance