Nh Castellón Turcosa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Nh Castellón Turcosa

Acest hotel se află în Castellón de la Plana, cel mai apropiat aeroport este Valencia (VLC).
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 70 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători și o cameră de fumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance