Hotel Posada Regia

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Posada Regia

Acest hotel este amplasat în centrul localității León.
Hotelul cu un lift și o recepție dispune de 36 de camere. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile locului de cazare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Bicicliștii au la dispoziție locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Hotelul oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și un spa.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un bufet bogat la micul dejun și prânzul garantează savori culinare zilnic.
În unitatea de cazare se acceptă ca mijloc de plată MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Lift

Conference rooms

Internet

Bicycle Park