Ohasis Boutique Suites

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Ohasis Boutique Suites

Acest hotel la plajă este situat într-o zonă liniștită la Los Cristianos, la cam 500 de m de plajă (nisip, pietriș/pietre). În centrul stațiunii Los Cristianos, la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 900 de m. Cele mai apropiate restaurante și locuri de ieșit în oraș sunt la 300 de m. Aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) este la aproximativ 15 km.
Într-o clădire principală cu 2 etaje și 6 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 89 de apartamente. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, asistență medicală, un centru de afaceri, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Aparthotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au o canapea. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include windsurfing. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include o sală de fitness și gimnastică, precum și, contra cost, biliard. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, terapii prin masaj și solariu. Hotelul pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant (cu scaune înalte pentru copii), o cafenea și un bar. Aparthotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. În afară de meniul fix, locul de cazare oferă și prânz și cină à la carte. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Aparthotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Casino

Children's playground

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby

Medical assistance