Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Acest hotel la plajă se află chiar pe malul mării, în centrul localității Magaluf, într-un cartier dinamic - pentru turiști de la plajă- un punct de plecare ideal ca să-și cunoască mai bine locul de vacanță. Locuri de divertisment ca baruri, restaurante și cluburi de noapte, precum și diverse magazine se află nu departe de centrul de cazare. Până la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 25 de km.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 12 etaje cu un lift și 184 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit). Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un spa și un salon de înfrumusețare. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi fără alcool și minibar. Un mic dejun continental de la bufet motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Stau la dispoziție băuturi alcoolice.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Barber / Beauty shop

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Theatre