Samos

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Samos

Hotelul se află într-o zonă animată, la câțiva metri de plaja cu nisip, direct în Magaluf. De aici, turiști de la plajă pot începe foarte ușor un tur de explorare pentru a cunoaște mai bine locul unde-și petrec vacanța. Diverse baruri, restaurante, magazine și cluburi de noapte se află direct în fața ușii, în plus există conexiune la mijloacele locale de transport în comun. Până la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 25 de km.
Cele 417 camere de nefumători sunt împărțite pe 9 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
O terasă însorită invită la zăbovit. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Hotelul oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca tenis, boccia, volei, tir cu arcul și călărie. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. În unitatea de cazare cu tenis de masă, biliard, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, terapii prin masaj și solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și mese fără gluten. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Barber / Beauty shop

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Bicycle Park

Medical assistance

Cloakroom