Sol House The Studio - Calvia Beach

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Sol House The Studio - Calvia Beach

Acest hotel la plajă se află într-o zonă animată, la câteva secunde de plaja publică cu nisip, direct în Magaluf. De aici, turiști de la plajă pot începe foarte ușor un tur de explorare pentru a cunoaște mai bine locul unde-și petrec vacanța. Direct în fața centrului de cazare se află locuri de divertisment și de ieșit în oraș, în plus, există conexiune la mijloacele locale de transport în comun. Cel mai apropiat aeroport este Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) și se află la aproximativ 25 de km.
Resortul oferă 373 de camere pe 10 etaje la care se poate ajunge cu 4 lifturi. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul de vacanță dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un fax și un copiator.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și 9 camere adaptate pentru scaun rulant, cu baie fără bariere. Resortul oferă camere de nefumători.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. În exterior sunt disponibile 3 piscine. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și un salon de înfrumusețare. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant tip bufet, un bar și un lobby bar. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance