Silken Monumental Naranco

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Silken Monumental Naranco

Acest hotel urban din categoria de primă clasă se află la cam 800 de m de centrul localității Oviedo, cel mai apropiat aeroport este Oviedo (OVD) (la cca 40 de km).
Hotelul oferă 2 suite și 62 de camere duble pe 6 nivele la care se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o garderobă, o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Apa încălzită la o temperatură plăcută în piscinele interioare și exterioare contribuie la o baie sănătoasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, aerobic și o saună.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între un meniu à la carte sau un meniu fix. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și meniuri pentru copii. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și picnic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Laundry

Mini-market on site

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Cloakroom