Hotel Palia Trópico Playa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Palia Trópico Playa

Acest hotel la plajă se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află chiar în centrul stațiunii Palma Nova.
Hotelul oferă 131 de camere de nefumători ce se află atât într-o clădire principlă cu 5-etaje cât și în 3 clădiri auxiliare. Acest loc de cazare dispune de un lift și de o zonă de primire cu o recepție. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de spălătorie și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, minigolf, tenis de masă, biliard și un joc de darts. Echipa de animatori a hotelului propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Laundry

Pets allowed

Lift

Internet