Bordoy Don Antonio

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Bordoy Don Antonio

Hotelul de 4 stele oferă 310 cabine și 151 de cabine duble pe 4 punți la care se poate ajunge cu 4 lifturi. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Unitatea de cazare oferă o grădină și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. Pentru clienți care nu doresc să renunțe la propria mașină este disponibil un nivel de parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, servicii de cabină, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
În cabine există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității cabinelor pasagerii pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). Cabinele oferă și papuci de casă și ziarul cotidian. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Spațiul cu 2 piscine exterioare și o piscină interioară se potrivește de minune pentru odihnă activă și antrenamente regulate în apă. Cei mici se pot bălăci în zona de scăldat amenajată pentru copii. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Pe punte de bronzat sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia și volei de plajă. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic, pasagerii pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Pentru timpul liber se propun un miniclub și muzică live.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Bicycle Park

Medical assistance