Hotel Diamante

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Diamante

Acest hotel boutique se află la câțiva metri de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Paguera.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 etaje cu un lift și 30 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, catamaran, caiac, snorkelling și scufundări subacvatice. O sală de fitness, yoga și gimnastică fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, o saună și un solariu. Seara clienții pot asculta muzică live.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Internet

Bicycle Park

Medical assistance