Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa

Amplasat într-un cartier istoric, resortul își întâmpină turiștii la Paguera.
Acest resort a fost construit de curând, în anul 2019. Clienților le stau la dispoziție 162 de camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. Clienții resortului primesc o băutură de bun venit. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un schimb valutar, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri, o sală de banchete și un lounge. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (gratuit).
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În băi există un duș. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
În zilele călduroase nu trebuie să lipsească săritura în apa răcoroasă a piscinei în aer liber, în zilele mohorâte clienții pot folosi piscina acoperită. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. O sală de fitness, aerobic și pilates fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a complexului de vacanță. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un spa. Resortul pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar cu pian. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 4 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Currency exchange

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Non-smoking rooms

Conference rooms

Internet