Agroturismo Ses Vistes

Prezentare generală

Agroturismo Ses Vistes

Acest hotel le urează bun venit clienților în Porreres.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de o cameră de bagaje și de o bibliotecă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Pentru o ședere plăcută, clienții pot folosi diversele facilități de relaxare ale unității de cazare, precum și ale grădinii. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Există un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere garantează o ședere lipsită de griji pentru oaspeții cu dizabilități.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. De asemenea, pot fi utilizate șezlongurile de pe terasă.
Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

Secured parking

Internet