Hotel Es Port

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Es Port

Acest hotel se află la Port de Sóller, chiar pe plajă, într-o zonă liniștită.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 etaje cu un lift și 150 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de o bibliotecă, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de 2 săli de conferință și de o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Există de asemenea și magazine. Pentru o ședere plăcută, clienții pot folosi diversele facilități de relaxare ale unității de cazare, precum și ale grădinii. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele au o canapea. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. O sală de fitness și tenis de masă fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Echipa de animatori a unității de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Hotelul dispune de 2 restaurante și de o cafenea. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park

Medical assistance