Bahia Playa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Bahia Playa

Hotelul la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Puerto de la Cruz, la doar câteva secunde de plajă (nisip, pietriș/pietre), într-o zonă liniștită. În imediata apropiere se află stațiile sistemului local de transport în comun. Până la aeroportul Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) sunt aproximativ 20 de km.
Complexul de apartamente oferă 180 de camere de nefumători pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Clienților complexului le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.
În camere se găsesc o sufragerie, o bucătărie și o baie, iar ventilatorul creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În chicinetă se găsesc un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Complexul oferă camere pentru fumători.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții vor trăi un adevărat sentiment de vacanță în complexul cu piscine exterioare, cu zonă amenajată pentru copii și 3 piscine. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, baschet și minigolf. Alternativ clienții pot încerca aqua-fitness și, contra cost, scufundări subacvatice. Complexul de apartamente oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, biliard și squash, iar contra cost tenis de masă, gimnastică și aerobic. Complexul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, complexul pune la dispoziție picnic. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Bicycle Park

Medical assistance