Bahia Principe Sunlight San Felipe

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Acest hotel la plajă din categoria de primă clasă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul orașului Puerto de la Cruz, la nu mai mult de 50 de metri de plajă (nisip, pietriș/pietre). Până la cele mai apropiate stații ale mijloacelor locale de transport în comun sunt 400 de m. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN), distanța este de aproximativ 25 de km.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 17 etaje cu un lift și 261 de camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie și un coafor. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un proiector. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 2 săli.
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu ciclism/ciclism montan, boccia, baschet, minigolf, partide de golf și tir cu arcul, iar contra cost tenis. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de catamaran, scufundări subacvatice și aqua-fitness. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, squash și aerobic. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un salon de înfrumusețare, terapii anti-îmbătrânire și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 4 restaurante (nefumători, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la prânz și cină). La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Swimming pool

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Conference rooms

Internet

Lobby

Theatre