Hotel Catalonia Las Vegas

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Catalonia Las Vegas

Hotelul la plajă se află la doar câteva secunde de plajă, într-o zonă centrală în Puerto de la Cruz. În imediata apropiere se află stațiile sistemului local de transport în comun.
Hotelul oferă 27 de camere single și 238 de camere duble pe 12 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un proiector.
Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „Queen size” sau un pat „King size”. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul, ceasul deșteptător și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă camere de nefumători.
Apa încălzită la o temperatură plăcută în zona cu piscină exterioară contribuie la o baie sănătoasă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse activități sportive propuse în unitatea de cazare garantează distracție, ca de ex. minigolf și partide de golf, iar cu plată - boccia și pescuit. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și aerobic, iar contra cost biliard. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu saună, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, muzică live și o discotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance