Son Net

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Son Net

Apartamentele de vacanță au fost construite în anul 1672. Cele 50 de cabine, cele 8 suite și cele 16 cabine duble sunt împărțite pe 2 punți la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile hotelului de 5 stele se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă pasagerilor acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Clienții unității de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o bibliotecă. Un nivel de parcare este disponibil pentru cei ce preferă să-și ia mașina personală. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de transfer, servicii de cabină, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 2 săli.
În cabine există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările standard din majoritatea cabinelor includ un balcon. Cabinele cu mochetă dispun de un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Pasagerii au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un CD player, un DVD player și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Cabinele oferă și papuci de casă și ziarul cotidian. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă cabine de familie, 31 de cabine de nefumători și camere pentru fumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe puntea de bronzat cu șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan și tenis, precum și cu plată - partide de golf și călărie. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate. După o zi lungă, pasagerii se pot destinde în zona de relaxare, acolo există un spa și o saună. Contra cost se oferă și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese, o cafenea și un bar. Hotelul oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție picnic.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet