Océano Health Spa Hotel Tenerife

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Océano Health Spa Hotel Tenerife

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul localității Punta del Hidalgo, chiar pe plaja cu nisip. În imediata apropiere se poate ajunge la sistemul local de transport în comun. Până la cel mai apropiat aeroport, Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN), sunt aproximativ 28 de km, Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) se află la o distanță de în jur de 70 de km.
Aparthotelul oferă 4 suite, 5 apartamente și 77 de garsoniere pe 11 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Aparthotelul oferă camere de familie și 86 de camere de nefumători.
Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de partide de golf și mers nordic. Contra cost se oferă tenis. Datorită unor sporturi ca snorkelling și aqua-fitness, hotelul îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness și yoga, iar contra cost tenis de masă, biliard și gimnastică. Aparthotelul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, acupunctură, talasoterapie, terapii anti-îmbătrânire, terapii ayurvedice și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj.
Clienților le stau la dispoziție o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet variat îi așteaptă pe clienți la mic dejun, la cină stau la dispoziție mâncăruri à la carte. La cină poate fi comandat un meniu fix. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Aparthotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Non-smoking rooms

Lift

Conference rooms

Internet

Medical assistance