Dunagolf Suites

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Dunagolf Suites

Acest complex de bungalouri se află la aproximativ 2,5 km de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Campo Internacional. Până la cele mai apropiate stații ale mijloacelor locale de transport în comun sunt 500 de m.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Complexul de bungalouri dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor, o terasă oferă confort suplimentar, invitând la relaxare. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă cu hidromasaj, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Complexul oferă camere de nefumători.
3 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Complexul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, baschet, partide de golf și călărie. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard și gimnastică. În complex sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, terapii prin masaj și solariu.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Locul de cazare acceptă ca mijloace de plată Visa.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Children's playground

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Bicycle Park

Medical assistance