Finca Vista Bonita

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Finca Vista Bonita

Hotelul de charme oferă condiții ideale pentru turiștii ce fac sport și își petrec concediul în mod activ și se află lângă o stradă principală, la o scurtă plimbare față de centrul localității San Miguel de Abona. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS), distanța este de aproximativ 10 km.
Complexul de apartamente dispune de 17 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, o bibliotecă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.
Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual și un ventilator contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.
În timp ce adulții înoată în piscina acoperită, copiii se pot bălăci în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă scufundări subacvatice. O sală de fitness și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a complexului. Complexul de apartamente oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un salon de înfrumusețare, terapii ayurvedice și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub (gratuit).
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Conference rooms

Internet

Bicycle Park

Medical assistance