Villacarlos

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Villacarlos

Acest hotel urban este amplasat în centrul Valenciei, în apropiere de mare, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. Până la aeroportul Valencia (VLC) sunt aproximativ 12 km.
Cele 6 camere single și cele 45 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un chioșc cu ziare, un serviciu de pază nonstop, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Bicicliștii au la dispoziție atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Camerele au un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi (gratuit). Un sortiment de perne garantează o noapte liniștită și confortabilă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Hotelul oferă 51 de camere de nefumători.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și o sală de fitness. Programul de divertisment cuprinde o discotecă și un club de noapte.
Zona cu restaurante cuprinde o sală pentru micul dejun. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park

Medical assistance

Cloakroom