Hotel Colón Plaza

Prezentare generală

Hotel Colón Plaza

Acest hotel se potrivește perfect pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află în Valladolid.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Există de asemenea și magazine. Pentru o ședere plăcută, clienții pot folosi diversele facilități de relaxare ale unității de cazare, precum și ale grădinii. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
În camere există un sistem de încălzire. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon și WiFi (gratuit). În băi există un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Zilnic sunt servite un mic dejun și un prânz. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance