Aydinbey King's Palace & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Aydinbey King's Palace & Spa

Acest hotel la plajă este situat într-o zonă liniștită la Side, chiar pe malul mării. În centrul orașului Side se ajunge în aproximativ 2 km. La cele mai apropiate magazine și locuri de ieșit în oraș (baruri, restaurante) se poate ajunge în aproximativ 1 km. Aeroportul Antalya (AYT) este la aproximativ 60 de km.
Cele 359 de camere și cele 325 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu 3 lifturi. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Resortul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se găsesc de asemenea și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Resortul oferă camere de familie și camere pentru fumători.
În una din cele 4 piscine exterioare și interioare clienții pot să găsească echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. De asemenea, zona cu piscine cu apă dulce parțial încălzite oferă și bazine pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Locul de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu ciclism/ciclism montan, boccia și volei de plajă, iar contra cost călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca caiac și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, plimbări cu banana și canoe. Resortul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard și bowling. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, hidroterapie și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea, un bar și un pub. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la cină). La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Designated smoking area

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Cloakroom

Theatre