Side Lilyum Hotel & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Side Lilyum Hotel & Spa

Clubul-resort se află la Side la aproximativ 400 de m de plaja cu nisip, în centrul orașului Side se ajunge în aproximativ 1 km. La magazine, baruri și restaurante se poate ajunge în cam 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT), distanța este de aproximativ 60 de km.
Hotelul oferă 205 camere și 203 camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj, un tobogan de apă și un bar. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia, volei de plajă și minigolf. Clienților hotelului li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care schi nautic și aqua-fitness, precum și contra cost windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, plimbări cu banana și canoe. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi nealcoolice și minibar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Water slide

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Theatre