Side Royal Style Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Side Royal Style Hotel

Acest hotel, amenajat în mod luxos, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Evrenseki, în apropiere de plaja cu nisip.
La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile includ o cameră de bagaje. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Hotelul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Sunt disponibile dormitoare separate. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cădiță pentru bebeluși. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia și volei de plajă. Alți organizatori mai oferă și tenis. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Unitatea de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - terapii prin masaj și terapii ayurvedice. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (bufet și à la carte). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun bogat, un bufet pentru prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance