Rich Melissa Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Rich Melissa Hotel

Acest hotel se află la Kemer, la cam 1,5 km de plaja cu nisip.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților hotelului le stau la dispoziție un spațiu cu televizor, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.
În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele dispun de un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și un seif. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu volei de plajă, tenis de masă, un joc de darts, un spa, o saună, un hamam și terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și un miniclub.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între pensiune completă și regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun bogat, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Water slide

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Kids' club

Laundry

Barber / Beauty shop

Lift

Internet

Lobby