Ali Bey Park Manavgat

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Ali Bey Park Manavgat

Acest hotel spa oferă condiții ideale atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află într-o zonă liniștită, la aproximativ 5 km distanță de centrul orașului Manavgat și atracțiile sale turistice. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 1 km.
Satul de vacanță a fost modernizat în 2022. Sunt disponibile 443 de camere. Personal care vorbește engleză și germană de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Clubul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Autoturismele clienților pot fi parcate într-un garaj (contra cost). Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor și serviciile unui valet.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). Un sortiment de perne garantează o noapte liniștită și confortabilă. Băile dispun de o cadă, de o cadă cu hidromasaj și de o cădiță pentru bebeluși. Un uscător de păr, halate de baie și telefonul sunt disponibile pentru folosința zilnică. Clubul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Complexul de piscine cu 3 piscine exterioare și 3 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu boccia, volei de plajă, volei, baschet, minigolf și tir cu arcul, precum și cu plată - tenis, padel și călărie. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă canoe. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă, un joc de darts, yoga, aerobic și fotbal de masă, iar contra cost o sală de fitness și biliard. Clubul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un pub. Clienții vor găsi o atmosferă confortabilă și bucate delicioase în cele 6 restaurante de nefumători (sunt disponibile scaune înalte pentru copii) Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene, meniuri pentru copii și mâncare vegană. Pentru cei mici este disponibilă mâncare pentru bebeluși. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.
Hotelul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Water slide

Parking garage

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Internet

Medical assistance

Theatre